ponedjeljak, 6. ožujka 2017.

ZENICA 032 KRENI: Izvršna agencija za realizaciju ggm-a propala u šaht!?

Šalim se naravno, nisu oni ali jeste jedna pješakinja inicijala N.H. prošle godine u mjesecu julu. Propala je u šaht u vlasništvu Grada Zenica. Navedeni šaht je pripadao skoro napravljenom sistemu nove Javne rasvjete. Vrijednost investicije te nove Javne rasvjete koštao je 1.757.325,59 KM... Kako se gradi u današnje vrijeme i ko je odgovoran za rad stručnog nadzora kod realizacije projekata koje financira Grad Zenica ?

Da li je u slučaju izgradnje ggm-a i rekonstrukcije propratnih ulica nadzor osigurao da se u izvođenju radova neće odstupiti od građevinske dozvole, glavnog projekta, tipskog projekta te izvedbenog projekta?


Pitanje broj 4 bi glasilo: DA LI JE MOGUĆE PRONAĆI RAVAN ŠAHT NA CESTAMA KOJE JE GRADILA IZVRŠNA AGENCIJA ZA REALIZACIJU GGM-a?

ŽIRI, jedini adekvatan za tačnost podataka u vašim odgovorima bio bi u slijedećem sastavu:

1. Mirsad Heleg,

2. Muhamed Husremović,

3. Semir Mutapčić

Podsjećam, Glavna gradska magistrala 
i rekonstrukcija postojećih ulica najveći saobraćajni projekt u istoriji Zenice na koji se potrošilo 50. miliona konvertibilnih maraka. Riječ je o kreditnim sredstvima Saudijskog fonda za razvoj koji je trebao pokriti troškove gradske dionice i dijela vangradske dionice, tj. mosta na rijeci Bosna u naselju Drivuša kojim bi se vangradska dionica spojila sa koridorom 5c i još jedan manji dio vangradske dionice. Taj most ni danas nije završen kao ni „manji“ dio vangradske dionice, a gore navedeno pitanje pripada KVIZ-u pod nazivom „ZENICA 032 KRENI“ Kviz se objavljuje ponedeljkom, srijedom i petkom na blogu 32 vijećnik i istoimenoj fejsbuk stranici, a sadrži po jedno pitanje namjenjeno razvijanju moždanih vijuga.

Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...