utorak, 30. svibnja 2017.

Snaga Centra, PRESS, Kasumović, Ustavni sud i kladionice!

Juče je na press konferenciji, gradonačelnik Zenice još jednom govorio o tome da Zenica ne bi s kamatama morala vratiti svaku marku koju bi naplatila po spornoj Odluci o komunalnim taksama. Uvjeren je da novac naplaćen od kladionica po ovom osnovu Zenica neće morati vraćati, te da se presude Ustavnog suda ne primjenjuju retroaktivno. Za svoje nedaće optužuje spin doktore, medije, Snagu Centra, Miralema Galijaševića i kladioničarski lobi a istovremeno svi zajedno “profitiraju”. Svaki dan se spominju na medijima, čak i kod mene na blogu.

Ako je podnošenjem ustavne apelacije vezano za kladioničare i komunalne takse Snaga Centra ikome učinila uslugu, učinila je gradonačelniku FK. O čemu bi inače pričao ovih 7 mjeseci.

Prema nezvaničnim informacijama, gradonačelnik i predsjednik Snage Centra su u vrlo dobrim odnosima, s Miralemom takođe, a ne smetam im ni ja, sve ostalo je pitanje politike.


Naravoučenije: Mi smo bogati uspješni privrednici, menadžeri i ulazimo u politiku za vaše dobro. Ako nas izaberete bićemo još bogatiji.

Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...