četvrtak, 30. studenoga 2017.

"Diskriminirajući građanin" po ko zna koji put reaguje

"Diskriminirajući građanin" Hasan Kreho, kako je sam sebe nazvao u saopštenju za javnost, po ko zna koji put reaguje zbog radnog vremena zajedničkih naplatnih mjesta za komunalije!?

Ovaj put se obraća povodom informacije u tv prilogu "Zenica danas" emitovanoj 28.11.2017. , navodno sve radi istine koju "okupirana" rtv Zenica treba saopštiti građanima Zenice a i šire bosnaskohercegovačke javnosti u vezi rada zajedničkih naplatnih mjesta -blagajni za uplatu komunalnih usluga.

Navodno, rtv Zenica nikada nije saopštila da navedena zajednička naplatna mjesta-blagajne rade do 15 sati.

"Radno vrijeme navedenih blagajni je nerazumno , jer mi građani koji radimo do 15 sati nismo u mogućnosti poslije 15 sati da platimo račune kao npr. račun za JP Vodovod i kanalizacija d.o.o. Zenica", ističe Kreho .

Radi radnog vremena do 15 sati zajedničkih naplatnih mjesta -blagajni mi građani koji radimo do 15 sati moramo prilikom plaćanja računa komunalnih usluga plaćati proviziju na šalterima banaka ili pošte.

Gradonačelnik Zenice je nas građane Zenice a koji rade do 15 sati kada je rad zajedničkih naplatnih mjesta-blagajni doveo u diskriminirajući položaj a vi kao RTV Zenica niste nikada tome dali značaj.

Nema komentara:

Objavi komentar

Irfan Čengić kritikovao vrh SDP-a: Opstruisali su me i maltretirali

Irfan Čengić, aktuelni zastupnik SDP-a Bosne i Hercegovine u federalnom parlamentu koji je na ovim Općim izborima bio kandidat...